• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

  • Voorjaarsconferentie Circulaire Economie ‘CE-Spring’

    NEN organiseert op 9 april 2020 bij DUWO in Delft de voorjaarsconferentie CE-Spring over circulaire economie. Hier komen verschillende sectoren bij elkaar om kennis en ervaringen te delen en om te bespreken waar afspraken nodig zijn om de transitie te versnellen.

Blanca omgedoopt tot Emma

Mensen gezocht met een groot hart.

 

Jozef is samen met Blanca gekomen. Voor Blanca wordt nu een lieve familie gezocht die de zorg voor haar met veel liefde wil dragen. Ook Blanca is aangereden maar nadat ik haar in de wagen van David had gezet was ze super gelukkig en wat bleek zij kan nog op haar achterpoten staan. Met de juiste hulp, zoals fysiotherapie en misschien een operatie is er een kans dat zij weer kan lopen misschien niet alles zonder hondenrolstoel maar zich zeker in huis kan verplaatsen. Blanca is zeer sociaal naar mensen en kan met alle honden overweg.

Voor Emma is er lang gezocht naar een geschikte adoptant maar we hebben niemand gevonden. Gelukkig want dit hondenmeisje is een aanvulling op ons leven.