• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

Bella

Bella,

Bella heeft inmiddels haar gouden mand gevonden.

 

Een mooie maar zeer exteem angstige Galgomix verblijft veel te lang in een overvol asiel in spanje.
De verantwoordelijke heeft het asiel achter gelaten met alle gevolgen vandien en de lieve gereserveerde Bella kwijnt er weg. Bella is zo mooi maar heeft geen enkel vertrouwen in de mens.Enkelen kunnen haar aanraken maar meestal vlucht ze schichtig een andere kant op. Wie wil Bella haar zelfvertrouwen terug geven en haar weer laten geloven in de goedheid van de mens.

Bella leeft tussen vele honden maar houd zich nog afzijdig van de honden, door het gebrek aan zelfvertrouwen. Een stabiele hond in een gezin kan haar over haar angst heen helpen. Met katten kan ze niet overweg, helaas heeft ze dit nooit geleerd.

Bella zoekt dringend een familie waar het rustig is en waar men hart en huis voor haar opensteld. Mensen die haar de tijd geven, haar liefde geven en haar laten zien dat het leven ook veel goede kanten heeft en niet alleen bestaat uit mentale, fysieke mishandeling en honger.
 
Eind maart kan zij naar België of Nederland komen voor een beter leven. Natuurlijk hebben wij daar wel hulp bij nodig en hopen dan ook op speciale mensen voor een speciale hond. Wanneer u tijdelijk dit hondenmeisje kan en wil opvangen is Bella natuurlijk ook heel blij.

U kunt contact opnemen met:
Lut: 0032 (0) 497 415 869
Sonja: 0032 (0) 497 51 904
En natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.