• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

Zwerfhonden conferentie

Van www.zwerfhondenconferentie.nl onderstaand bericht ontvangen:

Nog 20 dagen te gaan! Om je in te schrijven voor de 2e Zwerfhondenconferentie op 24 september in Capelle aan den IJssel (nabij Rotterdam).

We hebben een prachtig programma met zeer inspirerende sprekers voor je samengesteld. Kijk op de website voor de details:
www.zwerfhondenconferentie.nl

Schrijfster Yvonne Kroonenberg zal de conferentie openen.
De lezingen zijn allemaal even lang met koffie/thee pauzes tussendoor, zodat er voldoende gelegenheid is om met collega’s kennis te maken.
De lunch is wederom vegetarisch en met de veganisten onder jullie is dit jaar ook rekening gehouden.

Dankzij onze sponsoren is de goodiebag maar liefst een big shopper vol met verwennerijen voor zowel jou als je hond(en).
Hondentijdschrift Me and my Dog heeft 3 grote hondenkussens en een hondenstoel beschikbaar gesteld welke we op 24 september onder de deelnemers zullen verloten.

Nieuw dit jaar zijn de rondetafelgesprekken. In kleinere groepen kun je over een vooraf bepaald onderwerp spreken en discussiëren onder leiding van een deskundige.

Je kunt je op de dag zelf inschrijven voor de volgende rondetafelgesprekken:
Onderwerp Gespreksleider
Kattencastratieproject Ineke Jochims
Welzijn en gedrag José Haeke
Tips & trucs CNVR project Robert Smith
Educatie Suze Steenbergen-Andringa
Social media Henk van der Duim
Animal Foundation Platform Angelique van ‘t Riet

Je kunt zelf 1 of 2 onderwerpen aandragen voor een rondetafelgesprek. Dan kiezen we een aantal van de suggesties uit en voegen die toe. Stuur zo snel mogelijk een e-mail met je voorstel naar:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Je inschrijving voor de 2e Zwerfhondenconferentie is definitief als je het inschrijfgeld hebt overgemaakt. Je kunt daarbij de IDEAL button gebruiken op de website onder het inschrijfformulier. Mocht je je inschrijfgeld nog niet voldaan hebben, dan verzoeken wij je dat zo spoedig mogelijk te doen.

Business Centre Nederland heeft aangeboden na afloop vanaf 18.15 uur een vegetarische dagschotel te serveren á € 9,75. Laat even weten of je blijft eten, dan kan BCN voldoende inkopen.
Parkeren bij BCN is gratis.
Graag tot 24 september!

Bella een zwerfhond heeft 7 jaar het straatleven in Griekenland overleefd. Inmiddels is zij in België in de opvang en wil nog maar één ding. Een mens net zo lief en zorgzaam als zij voor haar zelf.