• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

  • Europarlement wil verbod op pesticiden schadelijk voor bijen

    Als het aan het Europarlement ligt, komt er een verbod op neonicotinoïden en andere 'systemische' pesticiden die schadelijk zijn voor bijen. Het Europees Parlement stemt donderdagmiddag over de oproep, maar het voorstel heeft nu al de steun van alle grote fracties.

www.walk4dogs.nl

Lieve mensen,

Natuurlijk willen we hondenleed over de grens voorkomen. Helaas is de enige oplossing steriliseren en castreren. Met www.walk4dogs.nl hopen we jaar in jaar uit met uw hulp zoveel mogelijk honden te steriliseren en te casteren. Noud (mijn vriend) en Birgitta mijn vriendin gaan hier weer aardig wat kilometers voor afleggen. Het enige wat we van jullie willen is sponsoren of mee wandelen en wat sponsors mee nemen. Een bevriend arts Stefan Aurelian in Roemenie zal voor het bedrag wat we inzamelen zoveel mogelijk honden helpen.

Dus kom op mensen iedere euro helpt. Op de site is het bankrekeningnummer en de paypal vermeld.

www.walk4dogs.nl