• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

Medische hulpmiddelen voor honden

Hond en Gezondheid

Vele jaren heb ik als orthomoleculair therapeut voor mensen een eigen praktijk gehad. Na 20 jaar heb ik alles verkocht en ben ik verhuisd naar de Ardennen.

Hier ben ik begonnen met de opvang van oude, zieke en gehandicapte honden. Met mijn Orthomoleculaire opleiding als basis probeer ik hen weer zo gezond mogelijk te krijgen met gebruik van supplementen die een lichaam nodig heeft om herstel te bevorderen.

Inmiddels ben ik een partner en 24 honden rijker,  de verhalen en  achtergronden van de honden kunt u lezen  onder het kopje honden. Deze honden zijn niet voor adoptie maar onze eigen honden die een deel van ons leven zijn.

Mijn opleiding gecombineerd met onze specifiek hulpbehoevende honden heeft mij enorm veel praktijk ervaring opgeleverd waardoor ik u de juiste supplementen en/of braces kan adviseren.

Tot de webwinkel klaar is kunt u al de nodige informatie vinden op de fb pagina en in een persoonlijke mail advies vragen betreffende braces en/of supplementen.

De opbrengst van de verkoop is net als de opbrengst van onze b&b en de twee vakantiewoningen voor onze honden.

Met regelmaat kopen wij nieuwe artikelen en supplementen om deze weer op te werkzaamheid te testen, pas wanneer zij daadwerkelijk een gewenst resultaat geven gaan zij in de verkoop.

https://www.facebook.com/Hond-en-gezondheid-459862504153070/timeline/