• Protest tegen stierenrennen Pamplona in Amsterdam

    Op zaterdag 7 juli starten alweer de beruchte stierenrennen van Pamplona in Spanje. Het Comité Anti Stierenvechten (CAS International) hield een stilte-actie tegen de stierenrennen van Pamplona op de Dam in Amsterdam, op vrijdag 6 juli. Schrijfster Yvonne Kroonenberg deed mee aan de actie.

Noah

 

Noah

Noah is hier ongeveer een 8 maanden geleden aangekomen. Hij kon zelf al niet overeind komen en meer dan 10 meter lopen zat er niet in. Na veel oefening kon hij een kleine wandeling maken van een minuut of 20 stap voor stap en liep hij zelf binnen en buiten. Maar altijd moesten we hem overeind helpen. We hoopte dat met de nodige therapy dat zou verbeteren wat het ook deed.

Helaas bleek uit de bloedonderzoeken dat Noah hartworm had en moest daarvoor behandeld worden. Nu hebben we daar al meerder honden voor laten behandelen en nooit bijwerkingen gehad. Helaas bij Noah wel en heeft de immiticide behandeling vergiftigingsverschijnselen veroorzaakt met het gevolg dat hij volledig verlamd werd ook incontinent en zelf niet meer kunnen persen.

Met veel therapy zoals hydro therapy, laser, accupunctuur behandelingen, supplementen en kruiden kan hij inmiddels met hulp weer een stukje lopen. We hopen op nog vele vorderingen.

Eind september krijgt hij een brace voor zijn schouder en een elleboog brace. Vervolgens Iraptherapie bij Dr. Di Duca en als hij dan nog niet zelf naar binnen en buiten kan wandelen stamceltherapie. We proberen hier vanaf nu 8 september 2016 vorderingen te plaatsen.

Update Noah

Helaas is Noah overleden aan de bijwerkingen van de medicijnen die hem weer op de been moesten helpen. Na vele onderzoeken bleek dat hij myasthenia gravis had en na overleg met verschillende artsen hebben we Mestinon gegeven. Nog voor hij aan de gewenste dosering zat ging het al fout.

Mijn grote vriend die zo graag wilde leven is nu naar een andere wereld waar ik hopelijk als mijn tijd daar is ook naar toe gaat.